Onpahan tullut huilattua tässä blogikirjoittelussa. Sama juttu niinkuin monella muullakin paitsi se että moni on kerännyt kimpsunsa ja kampsunsa ja muuttanut muualle bloggaamaan.

Sitä samaa tässä mietin minäkin, muuttaako vai pysyä paikoillaan. Yritin aamulla siirtää kuvia viimeisimpiin kirjoituksiin joissa ei kuvia ole. Eipä tuo vuodatus suostunut edes niitä vastaanottamaan. Kova urakkahan siinä on jos mielii saada kaikki puuttuvat kuvat uudelleen tekstien väliin. Vaan eipä niistä teksteistä ilman kuviakaan mitään iloa ole.P7275188.jpg

Eipä ole tuo mun käsityöni valmis vieläkään vaikka olen sitä kohta koko heinäkuun neulonut. Neulonut ja hakenut uutta lankaa kun edellinen kerä on loppunut. Kohta alkaa jo reuna häämöttää. Alkaa 1m:n halkaisijaltaan oleva liina olla lopuillaan. En ole mitään muuta käsityötä ajatellutkaan, ettei jää tämä kesken. Vaikka pitsineuleesta niin pidänkin, tämä jo alkaa tuntua puuduttavalta. Kunhan vaan vanhan sateenvarjon ruoteet jaksavat kantaa yli 300g:n painon. Tästähän tulee päivänvarjo nuoremmalle tytölleni.

Tässä kesäistä mansikkakakkua, kaikille jotka vielä eksyvät blogiini.P7145126.jpg