Jotakin saa aikaiseksi kun ahkerasti neuloo. Näistä kahdesta tuo marjapuuronpunainen on ollut valmiina aiemmin ja keltainen valmistui muutama päivä sitten. Molemmat ovat puuvillalangasta. Punertava kerä oli vyötteetön, keltainen Novitan virkkauslankaa. Sain lahjoituksena ja lupasin myssyiksi valmistaa.Marjapuuron värinen myssy painaa 47g, oli varmaan ollut 50g:n kerä kun jäi tähteeksi pieni nöttönen. Keltaisessa kerässä 100g, josta pois tämän myssyn paino 27g, niin saan vielä jäljelläolevasta langasta 2 myssyä, jos teen näillä samoilla malleilla. Keltainen lanka on niin ohutta, että käytän 2½:n puikkoja. Ihanaa neuloa kun ei tarvi millään heinäseipäillä koukkia.

Aloitin taas siitä keltaisesta langasta uutta myssyä, malli on sama kuin siinä ensimmäisessä punaisessa, jonka jätin itselle. Testasin sitä omaani jo yhtenä päivänä, taisi olla viimeviikolla. Oli olevinaan jo vähän lauhempi ilma ja ajattelin, että kun sauvakävellessä tulee kuitenkin hiki angoramyssyn kanssa, mutta vielä oli liian aikaista. Tuuli jonkunverran ja puuvillahan ei ole sitten yhtään lämmin pakkasella. Kyllä se enempi kesämyssy on, kestää kyllä kesätuulen, mutta ei talvista viimaa.

Nyt se varmaan jo kevättä tekee kun uutta lunta on satanut koko iltapäivän. Eikös se vanha sanonta ole, että uusi lumi vanhan surma.