Aikansa kutakin eli näin valmistuivat neljännet sukat satoiluun. Kirjoneule on hidasta neulottavaa. Langat olivat vähän eri paksuisia mutta niin vain liittyivät yhteen enempiä riitelemättä. Tuo keltainen on toinen niistä vyyhdeistä jotka voitin silloin joskus Eijan Kudontaputiikin arpajaisista. En osaa keltaista oikein mihinkään käyttää kun se ei kuulu lempiväreihini. Tässä mustan parina se kyllä menettelee.Mahtui vaan minun 40 numeron jalkaan vaikka aluksi tuntui että kiristää. Nämä ovatkin lämpimät sukat kun ovat kokonaan kirjoneuletta. Malli löytyi sitten vihdoin ja viimein Lesley Stanfieldin ja Melody Griffthsin NEULOJAN KÄSIKIRJASTA. Pohjan mallineule ravelrystä jostain kintaan ohjeesta.

Loin silmukat 5:n puikolle, ettei ainakaan sukan suu kiristä.Jokatoisen silmukan mustalla, jokatoisen keltaisella. Neulominen tapahtui 3:n puikoilla, olisi ehkä kannattanut neuloa numeroa suuremmilla. Lankaa meni yhteensä näihin sukkiin 100g.

Vielä olisi melkein pari viikkoa aikaa satoilla. Täytyykin etsiä ohutta lankaa ja pienemmät puikot, jospa vielä yhdet saisi aikaiseksi.