Hyvää Pääsiäistä kaikille blogini lukijoille!

Nyt vihdoin illansuussa saimme vanhemman tyttöni kanssa kuvattua tämän huivin, jonka aloitin helmikuun alussa. Tein siinä välissä jotakin muuta käsityötä, että senkin takia venyi valmiiksi saattaminen.


Vielä lähikuvaa tuosta reunuksesta, joka on vähän niinkuin itsesuunnittelema, eli tein sitä mutu-tuntumalla. Olen siihen oikein tyytyväinen, niinkuin koko huiviinkin.Alunperin oli vaan 2x25 g:n kerää, mutta heti tuntui siltä, etteivät ne riitä kuin hyvin pieneen huiviin. Sitten otin yhteyttä sähköpostitse liikkeeseen, josta olimme langat ostaneet. Siellä sattui olemaan vielä samaa värierää, vaikka hankinnat oli suoritettu jo viimevuoden puolella, eli lokakuun lopulla. Tilasin siis 2 kerää lisää ja se kaikki meni niin, ettei jäänyt kuin 70 cm:n pätkä päättelyn jälkeen. Aikamoista tuurinpeliä koko huivinvalmistus, mutta kyllä oli vaivan arvoinen.

Neuloin tuon keskustan kärjestä aloittaen 4:n suorilla puupuikoilla, ja reunuksen 6:n pyöröillä.

Sypressi on siis liikkeen nimi ja se on Helsingissä. Sen sähköpostiosoite on sypressi.knitwear(at)kolumbus.fi jos jotakuta kiinnostaa. Siellä on ihania neuleita ja lankoja myynnissä.