Kun oikein tosissani yritin, niin sainpahan valmiiksi nuo kintaat. Sisäpuoli on vielä viimeistelemättä, mutta kuvan pääsin ottamaan, kun pistelin näkyvät langanpäät nurjalle. Tein tuon kärkikavennuksen loivemmaksi kuin ohjeessa. En tykkää siitä kiilakärjestä. Olen nyt parit viimekintaat päätellyt omalla tyylilläni, virkkuukoukulla.

Lankojen yhteispaino tasan 100g. Montaa väriä ja laatua, kaikissa ei ollut edes vyötettä, joten niistä ei tietoa, mitä lankaa mahtoi olla. Musta on sitä perusmustaa, mitä on kaikissa edellisissä kintaissakin. Näihin saa mahtumaan kaikki pienetkin langannupulat, kun jossain kohdassa on vaan kaksi riviä samalla värillä.

Malli ja ohjehan on SuuriKäsityö 11-12/2006. Löysin muuten siitä värillisestä ruutupiirroksesta virheitä, kun suurensin sitä ohjetta kopiolla. Onkohan kukaan muu huomannut samaa asiaa, taisin lukea ohjetta liian sokeasti, vaikka menihän se lopussa jo ilman ohjettakin, kun katsoi vaan, että kuinka monta riviä milläkin värillä neulotaan. Täytyy sanoa kuin äitini aikoinaan, hupsu ei huomaa ja viisas ei virka mitään.

Nämä on kyllä minusta niin kauniit, että teen varmaan toisetkin joskus vähän eri väreillä. Kauan minäkin tätä rojektia mietin, mutta viimein sain aikaiseksi.

Sattuihan minullakin tuossa ainakin yksi moka, mikä ei haittaa kyllä käytössä yhtään. Meinasi tulla kaksi oikean käden kinnasta, mutta en ehtinyt neuloa kuin pari puikollista ja laitoin siis sen peukalonkohtalangan samaan paikkaan kuin ensimmäisessäkin. Mutta se moka, kuka hoksaa? Ei jaeta mitään palkintoa.