Kohta on viikko mennyt, etten ole ehtinyt tännekään mitään kirjoitella. No syyhän löytyy läheltä, eli kintaita olen neulonut niin ahkerasti. Toisessa peukalo alla, toisessa päällä.

Nämä on nyt sieltä ulkolaiselta sivulta, siinä vaan oli sininen kukka. Kun tykkään punaisesta ja vihreästä, niin niillähän se on tehtävä. Osasin nyt tehdä tuon kierreraidankin varrensuuhun, eikä se ollut edes vaikea.

Niin suuria nuo kuviot on, että meinaa tulla hivenen liian leveitä kintaista. Sitten kun on jo leveä, niin alan kaventaa liian aikaisin kärkikavennusta. Niin kävi taas sama juttu kuin edellisissäkin, että tuli mun sormiin hiukka liian lyhyet. Leveyttä on muttei pituutta. Vaikka muuten tulivatkin valmiiksi, niin otin tässä illansuussa molemmat kärjet auki ja päättelen ne uudelleen, kunhan keksin miten tulee paras. Kahta, kolmea konstia olen jo koittanut, mutta en ole tyytyväinen. Peukalon pään tein pelkkää mustaa ja päättelin kolmelta puikolta. Tuli jotenkin paremman oloinen kuin se kahdessa reunassa päätelty.

Tein nuo peilikuviksi toisilleen, en tosin itse osannut sitä kuvaa kääntää. Oli tuo isompi apulainen, jota komentelin. Aloitin jo samoin päin olevalla kuviolla sunnuntaina, mutta sitten kysyin pojalta, että jos hän viittis tulostaa sen kuvion peilikuviona.

Langat on ihan samat kuin edellisissäkin. Ei sitten millään onnistu oikeitten värien saaminen kuvaan, mutta kunhan vähänkin on sinnepäin.

Huivin viides vihje ei ole sitten viime lauantain edennyt kuin kaksi kerrosta.