Viikossa en ole muuta valmista saanut, kuin yhden baskerin ja senkin vieraalle. Lupauduin neulomaan yhdelle kudontakaverille jo toisen myssyn. Ekan tein mustasta angoralangasta ja tämän mohairista.Kumpikaan kuva ei ole oikean värinen, lanka oli semmosta tummaa lilaa. SANDNESGARN kitten Mohair, 30% mohair, 20% villaa ja 50% courtelle. Mitä tuo viimeinen sitten lieneekään, tekokuitua?
50g =165m.
Neuloin kahdenkertaisena, en ole punninnut paljonko jäi tähteeksi 100 g:sta. Olin jo saanut yhtenä iltana myssyn melkein valmiiksi, kun tulin siihen tulokseen, että on liian suuri. Tempaisin pyöröpuikon pois ja purin siihen asti, missä oli viimeiset lisäykset. Olin tehnyt alkuperäiseen malliin nähden 3 ylimääräistä lisäyskerrosta ja näytti ylen suurelta. Mulle se on ihan normaalia, että kaikissa töissä joudun aina purkamaan. Ei sitten valmistu liian nopeasti, saa nauttia kauemmin neulomisesta.

Täytynee minunkin etsiä joku kaunis kinnasmalli ja tempasta semmoset tässä ennen kesää. Noinniinkuin välityöksi, kun tarvii jotain rentoutumista tässä matonkuteitten leikkaamisen ja repimisen välissä. Vanhoja pussilakanoita kun olisi paljon, niistä saisi äkkiä kaunista kudetta ja nopeasti.

Noniin, nyt hyppäsi taas pääasiasta syrjään. Tahtoo olla niin kiire, ettei kerkiä blogia päivittämään, eikä kaikkia suosikkeja selailemaan.