Kylläpä kesti eikä valmista meinannut tulla ollenkaan. Jonkun kerroksen jouduin välillä purkamaan kun oli joku virhe. Viimeksi tänäaamuna kun jo luulin saavani toisenkin kintaan peukalon valmiiksi. Ehdin jopa katkaista kaikki langatkin. Koitin käteeni ja ihmettelin että onpa lyhyt peukalo kun kiristi. Olinpahan neulonut kaikkia värejä vain sen kaksi kerrosta mikä noilla punaisilla piti tehdä. Siis vihreissä oli kolmea ja neljää kerrosta. Minä vaan tyytyväisenä pistelin kaikki kahdella ja vaihdoin väriä. Onneksi peukalossa on silmukoita niin vähän ettei kestä kauaa korjata.



Valkoisen hangen päällä tuli kaikkein kirkkaimmat värit. Kuvasin vaan tuon selkäpuolen kun se on kauniimpi. Kämmenpuoli on sillä normaalilla Kainuulaisten mallilla.



Otin nyt kuvan nurjasta puolestakin. Näkyy kuinka paljon on pääteltäviä langanpätkiä. Ei sovi heikkohermoisille tuo päättelyurakka. Paljonhan noihin saa pieniä nupuloita käytettyä. Vaan ei missään tunnu kun niitä langanloppuja on niin paljon. Yhteislankamäärä oli 102g. Neuloin 3:n puikoilla.

Eihän näissä mitään uutta ole esiteltäväksi kun malli on sama ja väritkin melkein. Tykkään vaan että ovat niin kauniit, että voi tehdä useammankin parin. Vaikka en viimevuonnakaan tainnut neuloa tätä mallia yhtään.