Nämähän valmistuivatkin sentään viikossa vaikka alussa näytti siltä, että on vaikeuksia neuloa kun se tyrninpiikki siinä etusormessa ei suostunut lähtemään pois vaikka miten yritin kaivaa. Eikä ole vieläkään lähtenyt mihinkään, vaan koteloitunut paikalleen. En ole tehnyt tutkimusta, mutta tuntuu, että piikin kärjessä on joku väkänen kun ei tule mätimällä pois.

 

Nyt hyppäsi kyllä aiheesta pois kun sukistahan mun piti kirjoittaa. Olipa mukavat neulottavat ja ihka ekat tätä laatua. Olin vaan toisten blogeissa ihastellut pikkuruisia erikoisen näköisia sukkia. Lankaa meni pariin 25g ja neuloin 2½:n puikoilla. Eipä löydy omasta sakista pitäjää mutta onpahan lahjapussiin täytettä. Tuo kerä on ostettu muutama vuosi takaperin Pärnusta ja lankaa siinä oli 100g. Vielä saa jäljelläolevasta kerästä toisetkin sukat tai kolmet näin pienet.

Meinasin unohtaa mainita että minä kerään satoa Hillokellariin.
 
Nyt ei hajuakaan vielä seuraavien sukkien mallista. Virkkaan niitä peittolappusia tai neulon yllättäen puikoille hypännyttä villatakkia. Iski äkkiä takavasemmalta eikä auttanut muuta kuin kaivella lankavarastoja ja etsiä malli vanhasta Novita-lehdestä. Aiheesta enemmän Neulefriikki-blogissa. Olen yhden huivin neulonut joskus aikoinaan samalla mallikuviolla, ettei se ihan outo sentään ollut. Ajattelin jo silloin että onpa erikoinen malli.