Aamulla iski ajatus, että pullaa pitää leipoa, kun edelliset on jo aikaa syöty. Muu perhe oli sitä mieltä, että pizzaa myös. Kun olikin mitä otollisin ilma leipomiseen, (satoi koko päivän kuin saavista kaataen), niin ei muuta kuin pakkasesta hiivat sulamaan. Meillä on keittiössä puuhella, jota käytän joka päivä. Kyllä siinä tupa kuumeni, kun ensin oli hirvenpaisti 2 tuntia uunissa ja sen jälkeen nämä muut paistokset. Ei se lämpötila sen enempää noussut kuin 25,5 o

C:een. Sitten vaan kaikki räppänät auki, niin johan jäähtyi huusholli.

Joskus aiemmin kirjoitin, etten tykkää ruoanlaitosta, enkä leipomisesta, mutta välillä on vähän niinkuin pakko tehdä sitäkin mistä ei niin tykkää. Kun on perheen perustanut, niin ruokaa on laitettava. Jos valita saisin, niin kaikki käsityöt kyllä ajaa kirkkaasti kärkeen. Kun kotona olen , niin yritän mahdollisimman paljon tehdä itse ruokia kuitenkin. Meillä kyllä syödään useampana päivänä samaa ruokaa. Siis tarkoitan sitä, että jos teen perunamuusia ison kattilallisen, niin sen kanssa voi sitten syödä vaikka joka päivä eri lisukkeita. Siinä vaan välillä ei meinaa millään keksiä muuta kuin samaa vanhaa.

Eilispäivänä kävin pikimmiten K-City-kaupassa, paljon ei puuttunut. Meillä syödään kaurapuuroa aamuin illoin (ei kaikki), siis sitä laatua menee paljon. Kun pikakaurat oli tarjouksessa, 29 centtiä paketti, niin lastasin niitä 20 kpl kärryyn. Kassana oli nuori tyttö, joka sanoi, että ennätys. Tarkoitti vissiin sitä että oli paljon. Ei minusta tuo niin suuri määrä ollut. Ihmiset ostaa kai yhden paketin kerrallaan, niin enempi on sitten jo ennätys.

Olen näitä blogeja lukiessani huomannut, että paljon on kissoja käsityöläisillä. Niin on meilläkin, aion nyt esitellä kissamme Mintun virallisesti, mutta Pampukka se on ollut pienestä lähtien. Oli jo syntyessään suurempi kuin muut sisarukset ja on ollut hyvä syömään. Siitä tuo lempinimi, kun oli aina vatsa pullellaan.

Tässä kuvassa on päiväunet meneillään, saa tuota selkää vähän oikaistua, vaikka niskat onkin nurin.
Muuten on niin pahapäinen kissa, että saa naamaansa varoa ihminen jos syliin sitä joskus yrittää. Miksi ei kissa voi olla lempeä? Tämä kissa täyttää kesällä 7 vuotta.

Olihan meillä vähän aikaa, 1v 1kk niin suloinen pieni Viivi-kissa, mutta jäi viime elokuun lopussa auton alle tuolla isolla tiellä. Ei saatu pitää sitä, kun se oli lempeämpi ja kävi siellä tien toisella puolella jonkun kotona.

Hyvää lauantai-iltaa sinulle, joka eksyt sivuilleni.