...eli tämän vuoden päivistä kun puhutaan. Muistuttaisin niitä Maija ja Matti Myöhäisiä, jotka eivät vielä ole osallistuneet 1-vuotisarvontaani, että arvonta päättyy vuodenvaihteessa.

Kun oikein väkersin kieli keskellä suuta ja toisella silmällä luin ohjetta, niin sainhan minä muutaman palan liitetyksi toisiinsa tässä huivintekeleessä.Oli tuossa jo neljäskin ruutu liitettynä niinkuin toista kerrosta, mutta joku ketjusilmukkalenkki oli vajaa, niin jouduin taas purkamaan. Vaan minä olen siihen purkamiseen niin tottunut, että se on enemmän sääntö kuin poikkeus tekeleissäni.

Koska tämä nyt on vuoden viimeinen bloggaus, niin minäkin kiittelen ja kumartelen kaikkia lukijoitani. Ei sitä vuosi takaperin olisi uskonut, että tämä on näin kivaa. Kommentoinnissa on sama niinkuin varmaan kaikilla muillakin, pitäisi enemmän ja useammin laittaa joku sananen. Se kun on niin mukava, kun huomaa, että joku on jotain kommentoinut. Välillä vaan on niin pitkä rimpsu lukemattomia blogeja ja olevinaan niin kiire, ettei sitä muutamaa sanaa voisi kirjoittaa. Eteenpäin täytyy kiiruhtaa. Tietysti jos lyhentäisi tuota blogilistaa, mutta sitten jäisi näkemättä monta ihanuutta.

Niinpä toivotan minäkin: Rauhallista Uutta Vuotta 2009 !