Nyt tuli viimeiset kintaat valmiiksi mun osaltani Lapaskuuhun.

Nämä ovat melkein samanlaiset kuin edellisetkin. Tuo keskimmäinen kuvio on hiukan erivärinen ja turkoosit ja vihreät eri järjestyksessä. Teen vaihtokaupan eli nuo edelliset saa joku muu ja annan nämä viimeiset tytölleni joka on pitkäsorminen. Tein tässä peukalon alkamaan vähän aikaisemmin, että tulisi sormille tilaa lisää. Neuloin nämä 3½:n puikoilla ja kuvittelin, että olisivat tulleet vähän tilavammat, mutta eipä ollut suurtakaan vaikutusta kokoon. Painoa tuli tasan 100 g, vähän kevyemmät kuin edelliset.

Eipä näihinkään paljon saanut noita langannupuloita uppoamaan, kun käyttää montaa väriä. Aika hyvä tulos minulta kun sain sentään 3:t kintaat neulottua.

Nyt on se viikko vuodesta meneillään jolloin pitäisi saada aikaiseksi vaikka mitä viikonlopun Hyvänmielen-torille. Siinähän se pulma onkin että mikä olisi sellaista, mitä muut eivät myy. Himmeli on yksi, jota harvemmat kauppaavat. Onneksi oli vielä vintillä yksi ylimääräinen, jonka voin luovuttaa myyjäisiin. Olen kyllä eilisestä asti pilkkonut lisää olkia, että saisi taas yhden uuden himmelin tehtyä tai vaikka kaksikin. Eipähän sillä väliä, teen vaikka alkuvuodesta jos en nyt ehdi.

Tehtiin tuossa illansuussa nuoremman tyttöni kanssa kaksi kranssia pikapikaa. Pajukranssin päälle toiseen katajanoksia ja toiseen puolukanvarpuja. Nekin menevät sinne viikonlopun myyjäisiin. Koristelut vielä puuttuu, mutta äkkiäkös ne sitten laittaa kun muuten on valmiit. Pajukransseja täytyy tehdä niitäkin lisää, että on sitten mistä ottaa.