Näin alkuun kiitos kaikista ihanista huivikommenteista ja uudenvuodentoivotuksista. 

Sitten pääsenkin esittelemään mitä olen tässä joulunpyhinä saanut aikaiseksi. Tuota hihatonta puseroa esittelinkin jo tuolla muutama kirjoitus alaspäin. Aloittamisen jälkeen vaihdoin sitten kuitenkin sen ruskean tähän aniliininpunaiseen. Ruskea hävisi johonkin sinne vihreän sekaan niin hyvin siinä kirjoneuleosassa että ei paljon näkynyt. Langathan ovat sitä alpakkaa joka oli tarjouksessa Dropsilla vuodenvaihteeseen asti.Kävi sitten niin etten itse saanutkaan pitää puseroa kun se sopi paremmin vanhemmalle tytölleni. Hän kun pyyteli itselleen samanlaista niin tulin siihen tulokseen että siitä saa heti kun valmistuu. Tottapuhuen se olisikin ollut minulle vähän "nafti". Kainaloista vähän kiristi. Aloitin kyllä ensialkuun sen puseron isommassa koossa mutta vaikutti suuren silmukkamäärän johdosta niin isolta että kuvittelin pienemmän määrän riittävän. Lantion ja vyötärön kohdalta olisi riittänytkin mutta taas se kirjoneule meni kasaan. Olisi pitänyt vaihtaa isommat puikot tai lisätä silmukoita enemmän että olisi tullut yläosaan väljyyttä.Tyttö halusi itselleen ensin uudet kintaat tuosta pinkistä angorasta mutta tulikin toisiin aatoksiin että riittävät kämmekkäinäkin. Itselleni tein tuon baskerin kun ei vielä ollut tuon väristä.

Se on kova vanumaan tuo angoralanka. Edellisvuonna (2010) kun hän oli Portugalissa vaihdossa ja kävimme siellä häntä katsomassa, neuloin hänelle nämä kaksiväriset kintaat. Nyt viimesyksynä (2011) kun hän oli Norjassa, niin siellä on niin kosteat ilmat että niille kintaille kävi näin. Ovat ihan lapsen kokoa. ( Tytölläni on pitkät ja hoikat sormet.)Tässä vielä toinen kerä niistä kahdesta, jotka ovat jäljellä angoralankavarastostani. Kerässä on ainoastaan 20g lankaa, se riitti kämmekkäisiin.

Varmaan aika vanhaa tämä lanka tuosta vyötemerkistä päätellen. En ole Novitalla ainakaan nähnyt viimeaikoina. Kuvaaja ei osannut tarkentaa tuota nurjaa puolta, heikosti näkee mikä on langan koostumus.