Eilisiltana palailin reissultani kotio. Tuolla ihanassa Itä-Suomessa tuli käväistyä. Angorinan blogissa on kerrottu ja kuvailtu, missä me kuljettiin.

Käsitöitäkin tuli tehtyä jossain välissä. Tosi ohuesta langasta, koostumus: 65% pellavaa, 20% puuvillaa ja 15% silkkiä, 2½ numeron puikoilla väkersin yhden sukan valmiiksi. Mallina jo toiseen kertaan Spring forward, mielestäni tosi kaunis ja helppo. Jospa laitan kuvan sitten, kun saan toisenkin valmiiksi. Se vielä, että aloitin nyt sukan kärjestä, sekin vasta eka kokeilu. Tänä aamuna aloitin toista sukkaa, ihan on alussa.

Olin poissaollessani saanut taas huomiota kahdelta taholta eli Palagalta ja Katin käsistä.Taas kiitän ja kumarran, mutta koska olen niin onneton noitten kaikkien linkityksien ja siirtojen kanssa, niin jaan tämän kaikille jotka tänne eksyvät. Nyt on viikon ajalta lukematta niin paljon blogeja, että menee tovi, ennenkuin kaikki merkityt on luettu ja kommentoitu. Kotitöitäkin on rästissä jonkunverran, ettei tässä koneella paljon olisi aikaa roikkua.

Huivintekelekin tuolla antaa merkkejä itsestään, se jota ennen reissua aloitin. Muori Menninkäiseltä ostin iki-ihania mohairlankoja tuossa keväällä. Nuorempi tyttöni halusi huivin siitä minun mielivärisestäni eli fuksianpunaisesta. Lupasin sitten lainata häneltä, silloin kun ei ole hänen käytössään.

Nyt täytyy sukeltaa kotihommiin ja iltasella lukaista noita mieliblogeja.