Eilen sain pääteltyä nuo kintaat ja piti heti tulla kirjottamaan uutta postausta, mutta eipäs onnistunutkaan. Luovutin sovinnolla ja ajattelin, että liikaahan se olisikin, jos samalle päivälle kaksi kirjoitusta tulisi. Vuodatuksessa olikin häikkää, kun en saanut kuviakaan siirrettyä, niin siihen se sitten lopahti.

Toinen kinnas on vatsallaan ja toinen selällään, että näkyy kumpikin puoli. Mulla oli tosiaan senverran paksummat langat, ettei mahtunut kuin neljä kukkasta puolelleen. Siinä mallissahan oli kuusi varren kanssa ja seitsemäs tuolla kärjessä ilman vartta. En laittanut enää sitä varretonta, kun kävi ahtaaksi. Tosin täytyy tunnustaa, että tuohon kintaaseen kun on peukalo näkyvissä, kirjoin päällikirjailuna sen ylimmäisen kukan. Vaan se alkoi tökkimään puolessavälissä, mutta tein loppuun. En ollut siihen tyytyväinen, mutta erottaapahan sitten kumman käden kinnas on. Muutaman kerroksen kun olisi kinnas ollut pidempi, niin siihen olisi saanut sovinnolla mahtumaan sen kukkasen. Nyt se tuli toisesta reunasta vajavainen tuon kärkikavennuksen johdosta. Siksi siis tuo toinen kinnas peukalo esillä. Voi olla, että joskus kun ei ole muuta tekemistä, laitan tuohon toiseenkin.(tai puran sen tehdynkin)

Alunperin kuvittelin, että tulee liian isot mun siroihin kätösiin, mutta kävipä melkein päinvastoin. Se tuo kirjoneule kutistuu neuloessa, vaikka miten yrittää rennosti neuloa. Täytyy jatkaa harjoittelua, ei vielä kahdet peräkkäiset tehneet mestaria.

Painoa tuolle parille tuli 72 g.

Yksi mikä tuli mieleen aloituksen jälkeen, olisi pitänyt laittaa se vinoraidallinen alku vaikka punaisella. Mikä se nyt nimeltään onkin, tietää kuka tietää, mitä tarkoitan. Jossain blogissa jonkun kirjokintaissa näin sen ja nätti oli. Äitini osasi sen, mutta minä en vielä. Jospa sitten seuraaviin laitan, kun jostain sen mallin ensin haen.

Nyt täytyy keskittyä siihen keväthuivin neulontaan. Olen sitä pantannut kun ajattelin, että saan nuo kintaat alta pois. Jotenkin vaan enemmän tykkään tuollaisesta pitsineuleesta käsityönä enemmän kuin kirjoneuleesta. Vaikka molempia olen aikoinaan neulonut paljonkin.