Vähäiseksi jäi tänävuonna tulos tuonne Tumpputuvan puolelle kirjatuista kintaista. Tämä on vasta toinen parini enkä enempää ehdi nyt neuloakaan.Koetan tuhota tuota mustaa lankaa kun sitä on varastossa riittämiin. Tuo toinen lanka on taas saatua joltain eikä siinä tietysti ollut vyötettä päällä. Luulisin että langan paksuus on luokkaa 7 Veljestä tai Isoveli. Itse en osta noin paksuja lankoja mutta käytän kyllä kun joku niitä silloin tällöin lahjoittaa. Tämän vaalean väri on haalea vihertävä tai jotain sinne päin.

Mallikuvio Eeva Haaviston kirjasta Sata kansanomaista kuviokudinmallia nro 81, Jalasjärvi, Imiääsen eli apilanlehti. Kämmenpuolen kuvio joku ravelrystä kopioimani. Miun täytyy aina säätää noita silmukkalukuja kun käyttämäni langat ovat paljon paksumpia kuin ohjeessa. Painoa tuli parille 97g.

Nyt on työn alla kahta eri laatua eli ihan perussukan neulomista ja Haapsalu-kolmiohuivia nyppyjen kera. Muistin ykskaks että olen mukana siinä HHV:ssä ja sinne ei ole myöskään karttunut täytettä. Eikä paljon kerrykkään kun vuosi kohta loppuu. Onneksi siinä oli omat säännöt joka osallistujalla.