Jospa minäkin käynnistäisin tässä blogini 1-vuotisarvonnan. Vuosi tulee täyteen 19.12, mutta aikaa annan tuonne vuodenvaihteeseen, eli arvonta ensivuoden ekana aamuna.

Siitä alkaa tosiaan olla vuosi aikaa, kun tuo mikrotukihenkilöni pakotti minut aloittamaan oman blogin pidon. Vaikka miten yritin pistää hantttiin, etten osaa, ei ole aikaa, mitä siihen sitten kirjottaisi. Kun en alkuun osannut mitään, no juuri digikameralla kuvan ottaa, mutta että siirrän sen koneelle ja siellä vielä oikeaan paikkaan. Kyllä niin vaikealta tuntui, mutta pikkuhiljaa tästä on tullut ihan kivaa. Onhan tämä bloggaaminen aikaa vievää hommaa, mutta olisikohan sitä yhtään enempää tullut vaikka siivottua samassa ajassa minkä käyttää koneella istuessa.

Monesta bloggaajasta on tullut melkein tuttu, kun kommentoidaan puolin ja toisin. Välillä täytyy heittää verkot uuteenkin veteen ja yllätys, saalista tulee vaikkakin pientä mutta tulee kuitenkin.

Nyt voisi olla tässä kiitoksen paikka kaikille vuoden aikana kommentoineille, kun välillä laiskotuttaa, eikä tule mentyä vastavierailulle. Mutta luulen, että se on vähän jokaisella sama vika.

Joten nyt kommenttia jättämään, en kysy mitään, kunhan jätätte jonkun puumerkin, että saan voittajat kiinni sitten aikanaan.