Ei mennyt tämä kesän alku ihan ilman kesäneuletta. Aloitin tätä puseroa jo toukokuun puolella mutta valmiiksi sain vasta tällä viikolla. Yritin siinä sivussa tehdä montaa muuta mutta ne muut eivät olleet neulomista.



Oispa vielä noin hoikka kuin kuvan mallityttönen. Ohje löytyy MODA 3/2007, nro 25. Olisin halunnut tummaa violettia lankaa mutta muistin kotona olevan langan, joten neuloin siitä. Ohjeessa neulottiin etu- ja takakappale ensin tasoneuleena ja sitten yhdistettiin molemmat kappaleet yhdelle pyöröpuikolle. Minä neuloin pyöröneuleena helmasta asti. Tuossa kainalokavennusten kohdallahan siitä tuli vähäksi aikaa tasoneule. Sitten taas kaikki silmukat pyörölle ja yläosan kimppuun. Minun piti muutella  mallia vähän eli jatkoin kuvioneuletta pidemmälle kuin ohjeessa. Tein vähän leveämmän yläosan kun liivinolkaimet täytyy saada piiloon.



Lanka oli oikein mukava neulottava kun siinä on napakka kierre. Mallikuvio itsessään oli helppo oppia, ei tarvinnut alun jälkeen piirrosta katsella. Puseroon meni lankaa 217g.



Olin reissussa tuolla Itä-Suomessa vähän vajaa kaksi viikkoa. Junalla menin ja junalla tulin takaisin kotiin. Viime-elokuussa voitin VR:n 50€:n lahjakortin joka meinasi mennä umpeen, joten oli vähän kuin pakko lähteä junailemaan. Eilen lauantaina tulin kotiin ja sain sen lauantaialennuksen -80%. Tuli aika edullinen matkustuspaketti, eikä junat olleet vielä täpötäynnä kun ei ole lomakuukausi.