Sunnuntai oli ja meni ja lapset kyseli, että missäs laskiaispullat. En ollut ajatellut koko asiaa edes kaupassakäyntipäivänä eli viime perjantaina. Niin sitten jäi kerma ostamatta ja mitäs sitä pulliin hillon lisäksi kuin sitä. Eilen piti sitten senverran polkasta kauppaan, että sain ostettua sitä kermaa. Tänäaamuna tai johan se oli päivää, tekaisin pullat ja tyttönen täytti ne.

Tässä näitä olisi, olkaapa hyvät. Täytetty mansikkahillolla (raaka(pakaste)/ostohillo) ja kermavaahto vaniljasokerilla. Tein puolen litran taikinan ja siitä tuli 36 tuommoista keskikokoista pullaa. Kermaa 2½ dl ja se riitti 31:een pullaan. Ne viisi syödään sitten ilman täytettä. Kahvin kanssa maistelin äsken 3 kpl, hyviä olivat. Onneksi olen laiska leipomaan, vaikka tykkään pullasta yli kaiken.

Tuo tykkääminen juontaa varmaan lapsuuteen, isoisä kastoi pullapalasen maitokahviin ja syötti sitten minulle ja varmaan muillekin sisaruksilleni. Se toinen vielä parempi sekoitus oli kun tehtiin pullasuttua. Maitokahvin sekaan kuppiin paloiteltiin pullaviipale ja sokeria päälle. Ei ihme, että on jäänyt tuo pullan syönti päälle. Siksihän minä en tykkää kahviakaan juoda ihan ilman mitään syömistä.

Kirjokinnasta pukkaa taas uudella mallilla. Keväthuiviin sain sentään viidennen vihjeen tehtyä ja eilen kuudennen tulostettua. Helmetkin on vielä kesken, ottaa peukaloon se virkkaus, kun täytyy niin tiukkana pitää koko virkkuu.