Kun ei ole enää ollut vauvaa pitkään aikaan, niin näytän edes peittoa. Olenhan minä näkyään virkannut vaikka se ei mielipuuhiini kuulukkaan. Kokoa on 60x70cm ja yhden neliön koko 7x7 cm. Täytyypä kietasta sanomalehteen, ettei koi syö, että säilyy seuraavalle sukupolvelle.

Tämä vauvan vaunupeitto on jo niinkin vanha kuin 24 vuotta. Löytyi viime viikonvaihteessa kun raivasin yhtä komeroa. Siinä nämä punainen ja violetti ovat samaa lankaa kuin villatakkiin käyttämäni. Violetti on jonkunverran haalistunut. Kai sitä aurinko on päässyt paistamaan vauvaa nukuttaessa, mutta ihmeesti väri on pysynyt langassa. Niitä samoja vanhoja värejä on tuolla eräässä paperipussissa, jonka evakuoin äitini kuoltua. Vielä ei ole värjäyskärpänen puraissut niin pahasti, että olisi pitänyt hommiin ryhtyä. Täytyypä kaivaa ne värit esiin ja katsoa mitä siellä on.

Vielä asiaa värjäyksestä. Onko kellään kokemusta, voiko esimerkiksi semmosta SuperFANTTI-juomatiivistettä käyttää villalankojen värjäykseen. Tuossa on puoli pulloa ainetta, joka on mennyt vanhaksi kun ei ole kenellekään kelvannut.