Tuolla otsikon nimellä äitini nimitti kyseisiä tekeleitä. Hän oli innokas kirjoneulekintaitten tekijä, joten minun tekemiäni on vain parit-kolmet koko elämäni aikana. Siis nämäkin ovat äitini tekemät, hän ehti neulomaan noita niin monet, että niitä riittää. Oli kaikenkokoisia, lapsille ja aikuisille. Tuossa kuvassa ei näy se sellainen ranteensuussa oleva kierreraita, koska se oli väärin tehty, niin en kuvannut sitä. Kyllä hän sitten viimein osasi sen oikean kierreraidankin tehdä, mutta en taas löytänyt sellaisia kintaita. Ajattelin enemmänkin esitellä tuota kuviota.


Siis nämäkin kintaat on tehty yli 10 vuotta sitten, koska meidän tytöt oli aika pieniä vielä.
Ajattelin minäkin tehdä sitten samalla mallilla jotakin, eli tytöille pipot. Nyt ne on olleet jo käyttämättä monia vuosia, eli jos jotakuta kiinnostaisi ostaa, niin edullisesti lähtisi. Voitaisiin sopia vaikka sähköpostitse hinta ja toimitus. Kooltaan ovat siinä 5-10 vuotiaitten päihin sopivat.

Lankana on Woolin merinovilla, jota silloin sai ja oli erittäin pehmeää. Ei noita pipoja kauheasti ole pidetty ja koska lanka oli hyvää, niin ovat hyvinä pysyneet.
Malli on ihan oma muuten.Jos ei ole kiinnostusta, niin puran pois ja teen jotain muuta, koska lanka on hyvälaatuista.


Ei taaskaan ollut päitä kotona kuvaussession aikana, niin piti ottaa vain näin penkillä maaten.