Taas on mennyt toinenkin tovi ja pää sekaisin, kun olen selaillut noita iki-ihania blogeja. Täytyy ottaa itseään niskasta kiinni ja käydä välillä muihin hommiin.

Vähän helpotti, kun sain tuon tytön penkkaripuvun valmiiksi. Vielä siihen jotain rekvisiittaa täytyy lisätä, mutta ehtiihän tässä, kun on vielä viikko aikaa.

Ehdin tuossa iltapäivällä ompelemaan matonkuteitakin, tuntui melkein hermolevolta tuon puvun ompelemisen jälkeen. Täytyy huomenissa jatkaa noitten kuteitten ompelua, jospa loppuviikolla pääsisi jatkamaan sitä mattoa.

Tuo lankavarastokin kaipaisi päivittämistä. Mistähän semmoisen inspiraation saisi? Edellisen kerran olen inventoinut lankojani vuodenvaihteessa  -95-96, kun muutimme tähän taloon. Silloin sain laitettua kaikki langat pahvilaatikoihin, jokaisesta laadusta pätkä lankaa pahvin reunaan ja selitys viereen. Siitä on iso apu, kun vintiltä menee jotain hakemaan. Tietysti vähennän tai poistan listasta, jos saan jotain tehtyä. Nyt on toi vaatehuone siinä mallissa, että inventointia piisaisi. Nyt joku ajattelee, että hullu kun täytyy niin paljon lankoja hamstrata, mutta onneksi en ole ainoa. Mitä olen näitä blogeja lukenut, niin tätä hulluutta on muuallakin.

Nyt pitäisi vetää pitkää tikkua, millä mallilla ja mistä langasta aloittaisin uuden huivintekeleen. Kun niitä kauniita huiveja on blogit ja käsityölehdet pullollaan. Lähdenkin tästä mallia etsimään, langat on jo löydetty.