Kaivoinpa taas esille sen Novita Florica-langasta neulomani villapuseron, jonka uhkasin purkaa. Olen nyt tullut toisiin aatoksiin kun muutama bloggaaja oli sitä mieltä, ettei missään tapauksessa. Onko tutun näköinen pusero kenellekään tai onko joku mahdollisesti neulonutkin saman?

Tämän ohje oli muistaakseni joskus ET-lehdessä ja siinä samassa taisi olla mahdollisuus ostaa semmoinen pakkaus, missä oli langat ja ohje. Minä taas nuukana tyttönä menin toiseen paikallisista lankakaupoista ja ostin sieltä ohjeen värisiä lankoja tuota Floricaa. Niitä tulikin sitten paljon ylimääräisiä ja osan vein äidilleni kintaitten raitalangoiksi. Ei ehtinyt paljoakaan niistä käyttää. Toin sittemmin taas viemäni langat takaisin kotiin hänen kuoltuaan.

Elikkä nyt mulla olisi taas näitä ihania lankoja vaikka tekisin toisen yhtä kirjavan neuleen. Tosin neuloisin kyllä villatakin kun olen enemmän niitä ihmisiä. Jos menee autolla kauppaankin, niin en laita toppatakkia päälleni, en edes pakkasilla. Villatakki se on mun vaatteeni. Vaikka tulisi hikikin, niin villatakki hengittää päinvastoin kuin toppatakki. Kun ovat nuo kauppakeskukset niin pahuksen kuumia tämmöiselle lämminveriselle.

Hartiat on niinkuin ladonovet, ei niin suuret... mites se jatkuikaan.

Siinä tuli monta mokaa tuossakin puserossa. Aloitin sen muistaakseni S-koolla tuon resorin osalta. Tuntui että liian pieni tulee, mutta en viitsinyt sitten purkaa, vaan lisäsin enemmän silmukoita ennen kirjoneuleen alkua. Kun lanka ei ollut sitä samaa mikä oli ohjeessa, tämä Florica varmaan ohuempaa, niin kädentien korkeus ei täsmännyt. Lisäsin muistaakseni korkeutta, mutta en sitten lisännyt hihan yläosaan leveyttä.  Siksi jouduin neulomaan kainaloon pienen ylimääräisen tilkun, millä sain hihan riittämään kädentiehen. Tänään laitoin sen puseron päälleni ja ajayyelin, että seuraavan kerran kun menen autolla kauppaan, niin laitanpa sen päälleni. Ei se pala siellä kainalossa mihinkään näy, kun en kävele kädet ylhäällä.

Seuraan aina itse mielenkiinnolla jos jollakulla ihmisellä on päällään joku kaunis kirjoneule.