Tuurii onkii kahenlaista, hyvvää ja huonoo. Mulla oli eilen sitä parempaa, kun onni potkaisi 2 kertaa.

Oltiin tyttöjen kanssa illalla pankin naisasiakkaille järjestetyssä illanvietossa. Alussa oli kahvit+mansikkakakkua ja sitten sai valita miten iltansa viettää. Lodjaus oli aika kova sana, siihen osallistui suurin osa naisista.(Emme olleet siis lähelläkään noita linkin paikkoja, mutta tuo siksi, että sana oli ihan outo eiliseen saakka.) Suomeksi tuo on lähinnä suunnistusta ja piilossa olevien esineitten hakua. Meitä oli monenikäistä naista, ikähaitari 12-75 vuoteen. Varusteet eivät olleet oikein sopivat metsässä rämpimiseen ja muurahaiset meinasivat syödä kokonaan.Oli hame ja sandaalit jalassa. Rastipaikkoja oli 9 ja kaikki saivat erilaisen lähtönumeron, ettei pystynyt edellisen perässä vaan seuraamaan. Eikä voinut paljon kyselläkään, kun piti itse käydä leimaamassa se rasti ja kuitata nimi vielä sinne lapulle. Kyllä siellä hauskaa oli ja hiki tuli. Taisi siinä tunti hujahtaa, ennenkuin kaikki rastit oli löydetty. Tämän jälkeen päästiin uimaan ja saunaan.

Vielä oli iltapalan aika ja sen jälkeen oli palkintojen jako tuosta lodjauksesta. Ensin tietysti arvottiin niitten kesken, jotka olivat kaikki rastit löytäneet ja vielä oikein piti olla leimattu. Annettiin niillekin mahdollisuus, jotka olivat vaan nimen kirjoittaneet siihen paperiin. Palkintoina oli jos jonkinlaista pussukkaa ja reppua ja kynsienhoitosettiä. Sitten näytettiin pääpalkinto ja minä kerkesin sanoa, ettei mulla vielä tuommosta olekaan. Heti perään samalla sekunnilla kuulin nimeni mainittavan, eli se pääpalkinto tuli mulle.Ompelutarvikelaatikko vai millä nimellä tätä kutsutaan. Onhan tämä toista kuin joku muovinen lokerikko (jotka ovat kanssa ihan hyviä). Aika karkeasyistä puuta, joten kerää hyvin pölyä tuohon kannen päälle.Tuo toinen puolikin aukeaa samoin, eli mahtuvat vaikka pitkät puikot tuonne alaosaan. Kaikenlaista pientä nippeliä ja nappelia noihin pieniin lokeroihin.

Toinen missä voitin eilen oli Eijan kudontaputiikki-blogissa olleessa arvonnassa. En vielä tiedä mitä mitä tulen saamaan, mutta esittelen sitten kun aika on.

Kun itse sanoin aamulla, ettei kahta ilman kolmannetta, niin tytöt sanoivat, että nyt täytyy lotota, kun on voittoputki päällänsä. Muuten en pelaa rahapelejä, enkä lottoa säännöllisesti.

Sain ne ohuet sukatkin valmiiksi, mutta teen niistä uuden kirjoituksen joku päivä. Tulee muuten liikaa pituutta yhdelle kirjoituskerralle.