Nyt iski päällensä oikein tiskirättibuumin. Vaan eipähän tuo vielä lankavarastoja pienentänyt. Enkä päässyt vasta kuin alkuun mallineuleitten valitsemisessa. Oli mulla 4 hyvää kirjaa käsissä, mistä kaikista löytyy vähän erilaisia malleja.

Täytyisi vaan enemmän tehdä noita oikeanpuoleisen mallisia rättejä, että saisi kulutettua kaikkein pienimmätkin langannupulat pois. Jätin siinä langansolmiamiskohdat ihan reilusti näkyviin.

Tuossa valkoisessa ruutuneuleessa on lanka jo toista kertaa käytössa. Tein aikoinaan kauluksellisen lyhythihaisen puseron tuosta langasta, mallikuviota en muista. Voi olla että oli jotain samantapaista ruudullista. Ilmeisesti ei ollut käytössä mukava, kun piti purkaa. Ihan puuvillalankaa ja aika pehmeääkin, kun nöyhtäsi aika lailla.

Nuo nypylät eivät jätä nyt rauhaan, piti niitä taas kokeilla tuohon keskimmäiseen. Lanka on samaa kuin se ensin esittelemäni tiskirätti tuolla aiemmin. Siksihän tämäkin rätti tahtoi nypyläiseksi. Ajattelin kyllä, että jos tarttuisi lika paremmin pöydän tai mistä pinnasta vaan, kun ei ole ihan tasainen. Oikeastaan taka-ajatuksena on tuo Shallowtail-huivin neulominen, siinähän on niitä nypylöitä. Harjoittelin tuohon rättiin, vaikka villalanka käyttäytyykin ihan eri lailla kuin puuvilla. Nyt taitaa mennä asian vierestä, mutta haitanneeko tuo.

Sain tässä illan aikana neulottua sen keväthuivin toisen vihjeen minäkin. Moni oli neulonut jo heti eilen, kun vihje ilmestyi. Kiitos taas Päiville, oli siinä langankierto poikineen, mutta minä tykkään.