Tiukille meni mutta sainpahan vaan rutistettua Sukkasadon Hillokellariin vielä viimemetreillä kolmet villasukat. Tuskin olisin niin ahkerasti neulonut, jos ei olisi ollut mitään aihetta.

Minulla oli joulunpunaista Nallea 150g:n kerä, joka ei ollut omani. Olin syyskuussa itärajalla kyläilemässä ja silloin oli  niitä jumpuralankoja. En ollut varautunut matkaneulomiseen, joten lankaa ei ollut varattuna poistulomatkaan, jonka tein junalla. Kysyinkin tältä ystävältäni, että onko hänellä mitään ylimääräistä lankaa, että voisin junassa neuloa ajankulukseni.  En kyllä ehtinyt silmukoitakaan puikoille luomaan, niin meni matka rattoisasti. Häneltä sain siis tämän punaisen langan.  Sukat luovutan ystävälleni kun jälleen tapaamme.

Mallikuvioita etsin Novitasta ja Modasta. Näissä sukissa oli 10s puikolla eli 40s koko sukassa. Noissa kahdessa oleva samanlainen kuvio on Novita kesä 2010, nro 21 pitsipuseron mallikuvio. Siinä oli kuvion leveys 10s eli täsmäsi näihin sukkiin hyvin. Nuo yhdet erikuvioiset on jostain muualta, kuviossa vaan osa mallista. Puikot olivat 3,5:n. Niin hyvin sain koko kerän menemään, että 4,5 metriä jäi tähteeksi, pansintalankaa. Kun ei huushollistamme löydy noin pienijalkaisia malleja, niin laitoin sukkien sisään lankakerät.

Nyt täytyykin jo kiireellä etsiä lankaa ja mallia huomenna alkavaan Lapaskuuhun. Pitihän sinnekin ilmoittautua kun on jo perinne. Olin viimevuonna ekaa kertaa. Saa jotain aikaiseksikin kun on olevinaan vähän niinkuin aikarajat.

Tänään loppuu sitten arvontanikin, osallistua voi kyseisessä kirjoituksessa vielä kello 24.00:n asti. Arvonnan suoritan huomenna.