Tällainen myssy on ollut ihan käyttämättä kaappini perukoilla. Kun nyt on tuo sytomyssykampanja meneillään, niin ajattelin että tulipa myssylle käyttökohde.



Olen tämän virkannut varmaan jo useampi vuosi takaperin. Langan kävin ostamassa Susun puodista, niinkuin ei itselläni olisi ollut puuvillalankaa. Päinvastoin, onhan sitä jonkunmoiset varastot, mutta en olevinaan löytänyt sopivaa lankaa mielessäni olevaan myssyrojektiin.



Ajatuksena oli virkata sellainen myssy, jota voi pitää silloin kun tulee kiire lähtö ja hiukset eivät ole kunnossa. Toinen ajatus, kun kesällä pyöräillessä joskus on niin kova tuuli, että meinaa hiukset lähteä, niin myssyn alla ne pysyisivät ojennuksessa. Minulla on perisuomalaiseen tapaan hyvin ohuet hiukset, joten niitä ei saa laittamallakaan oikein mieleisekseen.



Myssyn tein mutta kertaakaan en ole sitä pitänyt. Jotenkin ei vaan sovi mun naamatauluun vaikka päähän sopikin. Tuota samaa marjapuuron väristä lankaa on senverran, että siitä saisi vielä muutaman myssyn virkattua. Kukka tuosta puuttuu, mutta se on äkkiä korjattu. Kunhan saisin virkkuukoukun istutettua käteeni puikkojen sijaan.

Älkää kysykö millä mallilla olen tehnyt kun en muista. Voi olla että vaan omasta päästä ja omaan päähän sopivan tein.