Ihan ekaksi kiitän kaikkia jotka ovat kommentoineet tuohon edelliseen kirjoitukseen, huima määrä teitä on ollut.

Mua on taas onnistanut noissa blogiarpajaisissa. Jo toista kuuta aikaa oli Angorinalla arpajaiset ja minäkin olin siinä kahdenkymmenen joukossa, joille kaikille luvattiin palkinto. No lankaahan se oli niinkuin muillakin, mutta nyt en löytänyt sitä mistään. Joten jää vain maininnan asteelle. Onhan sitä samaa lankaa esillä monen muunkin blogissa.

Toinen voitto tuli tässä parin viikon sisällä ja sen sisältö on nähtävillä RANTAPUIKON blogissa. Ei siitä sen enempää kuin että ihanasti oli pussissa tavaraa.

Minä jo meinasin heivata nuo kintaan kutomiset, mutta vielä hyppäsivät puikoille semmoset jämäangoralangat, joita on niin vähän, ettei niistä muutakaan saa. Kahta väriä yhdistän ja teen itselleni sisäkintaat. En siis tarkoita että meillä on sisällä niin kylmä että pitää kintaat kädessä neuloa. Vaikka nuokin monilankaiset on lämpimiä, mutta joskus ilmat vaatii kaksia kintaita päällekkäin. Eihän nuo angoraiset mitään kulutusta kestä, mutta lämpimät ovat. Lanka on sitä samaa, mistä olen itselleni ja joillekin muille neulonut baskereita.