Tämmöiset ovat toiset sukkani sukkasato 2011, siellä Hillokellarin puolelle menevät. Valmistus kesti jonkun aikaa kun piti ensin suunnitella tuota varren kirjoneuletta. Halusin siihen vihreää ja punaista. Nimi kun oli valmiina ensimmäisenä. Pari päivää selailin tosiaan noita vanhoja käsityölehtiä, eikä meinannut sopivaa köynnöstä tulla vastaan. Jos olisinkin neulonut pelkät mustat sukat ilman mitään koristuksia, niin äkkiähän ne sitten olisivat valmistuneet. Harvassahan noita puolukoita on mutta eikös se niin ole jo metsässäkin.



Sitten löysin yhdestä vanhasta lehdestä kuvion joka mallasi silmukkamäärän kanssa yhteen. Piti vielä korottaa kuviota kun se olisi ollut muuten mielestäni liian kapea. Jouduin jopa tietokonetta käyttämään siinä hommassa. Mikrotukeni hyvin opasti, enhän minä muuten olisi osannut.

Enpähän taaskaan osannut ottaa huomioon että kirjoneule kaventaa sukan vartta. Käytin kyllä kaksia erikokoisia puikkoja, 2½:n ja 3:n. Meneehän ne omaan jalkaani kun se on pitkä ja kapea ja matala. Koska musta lanka on tätä omaa luonnonmustaa, niin sehän ei kestä kulutusta. Ajattelinkin huovuttaa sukat ainakin pohjan osalta, ellen sitten teräosaa kokonaan. Vihreä lanka on Nallea ja punaisesta en tiedä kun olivat pieniä pätkiä, villaa jokatapauksessa. Lankaa kului piirun verran alle 100g koko pariin.

Vielä pari tiedotusluontoista asiaa. Arvonnat blogeissa Lilan luomukset ja KristiinanSilmukat. Molemmat päättyy 25.9.