Tämä neulomus on pitänyt minua hyppysissään viikon verran. Ei kuitenkaan näiden lankojen kanssa vaan harjoittelin kuviota paljon paksummilla langoilla. Tein parikin aloitelmaa ja tulin siihen tulokseen että ohuempaa lankaa täytyy saada. Näyttääkö yhtään tutulta tämä malli? Onko kukaan nähnyt missään? Kuvio ei ole omani, vaan erään taitavan tekijän blogista.Ne sopivat langathan antoivat etsiä itseään viikon verran mutta sitten kun löytyivät, alkoikin neule soljua. No ei ihan varmasti soljunut, koska tuo vihreähän on aika vaikea neuloa kun siinä on niitä lankalenkkejä. Olen ostanut kyseisen langan joskus Tampereelta käsityömessuilta. Oliskohan ollut Kauhavan kangasaitan osastolta ja siinä ei ollut mitään vyötettä. Muistan vaan että siitä korista mistä langan noukin oli lappu, missä luki että lenkkimohairia. Mitähän muuta se mahtaa sisältää?  Olen tuota lankaa useankin kerran katsellut ja miettinyt että mitähän siitä voisi tehdä. Kyllä se vaan jälkikäteenkin paikkansa löytää.

Tuo punainen on muistaakseni Angorina Lyxiä. Olen joskus 70-luvulla neulonut pikkusiskolleni siitä pipon jonka nyt purin pois. Karvathan tuosta langasta on kadonneet jo aikaa sitten mutta muuten on ihan käyttökelpoista.Sitten vielä tällainen ihanuus oli eilen postilaatikossa. Tilasin kirjan nettikauppa The Book Depositorysta, http://www.bookdepository.co.uk/ Maanantaina laitoin tilauksen ja eilen sen tosiaan jo sain käsiini. Heti siltä istumalta piti selata läpi ja olin tyytyväinen näkemääni. Enhän minä tuota lontoonkieltä oikein ymmärrä mutta kirjassa onkin vallan hyvät piirustukset. Vinkkiä tähän kirjaan sain Pitsisukalta, tältä tosimestarilta mitä pitsineuleisiin tulee.

Poistin taas hetkeksi tuon kirjainvarmennuksen kun se on niin hankala. Tiedä vaikka kuinka moni jättää kommentoimatta  siksi että täytyy niitä kirjaimia arvuutella ja aina menee väärin. Katsotaan nyt jos ei hirveästi tulisi roskakommenttia. Eipä se ihan kaikkea ole muutenkaan suodattanut. Aina niitä on muutama tullut.

Ihana keväinen päivä oli ja huomiseksi lupasi samanlaista. Nauttikaamme auringosta ja varpusista.