Sain viimein eilen tuon otsikon langan kerrattua ja pestyä. Vaikka se oli likaisena ohkaistakin ohuempaa, niin pesu pörhensi, eikä se sitten niin ohutta ollutkaan. Yhteispaino 174g, metrejä en ole laskenut. Taas tuo valo muuttaa värejä, mutta ylemmässä kuvassa lähempänä oikeaa.

Jäivät nuo vyyhdit ulkonarulle yöksi, kun laitoin eilen iltapäivällä ne kuivumaan. Unohtuivat siis totaalisesti, vaikka piti hakea sisälle. Talitintti varmaan luuli, että hänelle oli jätetty pesänrakennusainetta. Huomasin tänään tuon esittelemäni kohdan, missä oli melkein lankoja poikki. Ei sentään kokonaan, mutta huomasi, että jotakin siinä oli tapahtunut. Nämä vyyhdit kun olivat narulla ihan pesäpöntön lähellä.

Vähän harmittaa kun oli tarkoitus antaa juuri nämä vyyhdit sille emännälle jolta olen näitä villoja saanut. Täytyy vaan selittää, että ei ole koi syönyt vaan talitintti.

Tässä melkein kahden viikon käsityöhommelit, muuta en ole saanut aikaiseksi, vähän olen välillä sitä pitsineuletta neulonut. Eka 50g alkaa olla käytetty, jokohan pitäisi kädentien aukkoja miettiä. Tuo suunnittelupuoli taitaa olla jollain huililomalla.

Munkit on paistettu ja melkein syötykin. Simakin onnistui vaikka tehtiinkin pelkästään tummasta intiaaniruokosokerista. Ei tarvinnut erikseen fariinisokeria laittaa. 8 litran annos tehtiin viime sunnuntaina ja kuivahiivaa käytettiin. Yhtään ei ollut hajua, että mikä se on paketti- ja kuivahiivan suhde. Ihan nappiin meni, hyvää tuli vaikka kuravedeltä näyttikin.

Toivotan lukijoille ja kommentoijille mukavaa ja rauhallista vapunjuhlintaa. Kun ei simaa väkevämpää ota, niin voi selvitä ilman pääkipua.