Onpa jo kulunut puoli viikkoa kun saavuimme kotimaahan Portugalista. Lentokentillä oli aikaa neuloa ja sainkin valmiiksi jo kolmannet angorakintaat.Siniset ovat mikrotukihenkilölle ja punaiset nuoremmalle tytöllemme. Minä olisin niin mielelläni huolinut nämä lemppariväriset itsellenikin, mutta tulin kysyneeksi tytöltä ja hänkin tykkäsi. Pojan kintaisiin meni lankaa melkein koko kerä eli 25g. Metrin pätkä jäi tähteeksi. Tytön on hiukan pienemmät, paino 22g. Se intialainen peukalokiila onkin helppo tehdä kun lisätään joka kerroksella silmukka siinä peukalokiilassa. Ei tarvi enempiä miettiä kun posottaa menemään.

Ohuita kintaitahan nämä ovat mutta onkin tarkoitus että ovat toisten kintaitten sisässä kun lämmittävät niin mukavasti. Sain minäkin omani takaisin lainasta pojalta.

Kirjokinnasta pukkaa taas, on tilaustyö poikien väreissä. Kun pohjaväri on musta ja siihen yhdistää sinistä ja vihreää, niin tulee mielestäni vähän synkät. Vaan toivomus oli niin, joten tehdään pojanväriset kintaat.

Enpä tehnyt yhtään lankaostoksia reissussa vaikka lankaa näin jossain pienissä kaupoissa. Olivat akryyliä, joten jätin ostamatta.

Iski niin armottoman flunssan päällensä, että ajatus on ihan puuroa. Jospa se jo huomiseen vähän hellittäisi. Täytyisi jo jotain jouluhommia miettiä mutta tänään ei jaksa.