Vähän kesti tämä ohjeiden laitto, mutta apua sain vasta nyt. Edellisen kirjoituksen ekaan myssyyn en ole saanut kirjoitettua loppuohjetta kun neuloin sillä mallilla vaan sen ainokaisen. Kun katsoo tekemääni myssyä ja seuraa ohjetta, niin pystyy soveltamaan sen reunaosan. Eihän sen välttämättä tarvitse samanlainen ollakaan kuin minulla. Jos nyt joku välttämättä haluaa ohjeen siihen vauvalangasta neulottuun, niin yritän värkätä. (Malli nro 39, Margareetta)

Laitoin tuohon linkkiin kahden pitsiliinan koko ohjeet. Niissä on onneksi kaaviot, mikä helpotti suunnattomasti neulomista. Toivottavasti se mun suunnittelema loppuosa on tarpeeksi selvä. Antakaa anteeksi, jos siinä on virheitä. Onhan se vasta ensimmäinen ohje, jonka olen itse piirtänyt. (Malli nro 41, Sananjalka)

Linkissä vauvasytomyssy.jpg tarkoittaa sitä edellisen kirjoituksen ekaa myssyä. Se kun on vauvalangasta neulottu. Siis vain lehden ohje.

Toinen on sitten se alempien myssyjen ohje. Sanajalka, niinkuin poikani kirjoitti, tarkoittaa siis sananjalkaa. Tämä ohje on kolmessa osassa, kuva+alkuohje, lehden mallipiirros ja oma piirrokseni. Sanajalka.jpg+neulottuja-liinoja.jpg+neuleohje.xls

Linkki: www.kultaharkko.eu/pirena/
Tuosta linkin takaa löytyy muitakin ohjeita, niinkuin ne edelliset neulotut myssyt. Laitan vielä tuon linkin sivupalkkiin, mistä ne löytyy helpommin jos ei jälkeenpäin muista missä kirjoituksessa ohjeet olivat.

Jos tämän sotkuisen kirjoituksen jälkeen joku on vielä kärryillä, niin kymmenen pistettä ja papukaijamerkki hänelle.