Eilenillalla hain tuolta vaatehuoneesta erilaista vihreää lankaa, mitä olen noissa muissa kirjoneulekintaissa käyttänyt. Löysinkin sen mitä hain, mutta olivat vyyhtinä, kun oli purkulankaa. Niin pieni vyyhti, siis ympärysmitaltaan, että mietin minkä ympärille sen laitan, että saan kerittyä. Meinasi mennä sekaisin jo alussa, kun yritin nurinpäin käännetyn tuolin jalkoihin ja vaikka mihin. Sitten yhtäkkiä välähti ja hyvä oli teline ja pysyi paikallaan.

Niin sain langan kerittyä, eikä pahemmin mennyt sotkuun. Ukkoa nauratti, että jo on teline. Kyllä naiset keksii ratkaisuja.

Sitten vielä kuva pikkukisusta ja kisun liivistä.

Tein tuon liivin jo edelliselle kissalle lasten vanhasta t-paidasta, jossa on kissankuva tuossa edessä. Kiinnitys on selän päällä lankojen kanssa useammasta kohdasta. Tämä kissa on pitänyt päällään, vaikka on se vähän vaisu ollut nämä pari päivää. Maanantaina kävin sen leikkauttamassa. Aamupäivällä on huutanut ulos, mutta sitten alistunut, kun ei ole päässyt. Ohjeissa oli että 10 päivää täytyy pitää tuota liiviä, mutta kun on sisällä, niin riittää varmaan lyhyempikin aika. Onhan se kurjaa kun ei kisu pääse itseään edes pesemään kokonaan, vaikka käpälät sentään ja takapuolen.