Kun ei ole valmista käsityötä esiteltäväksi, niin blogataan sitten kisuista, että tulee jotakin uutta juttua.
Tämä pienempi on vielä niin uusi, että on vasta huomenna viikon ollut meillä. Viimeviikon lauantai-iltana käväistiin hakemassa pikkuinen kotiin.

Tässä ylemmässä kuvassa on vissiin just herännyt, kun on silmät noin unisen näköiset. Vaikeaa on kuvaus muutenkin, kun hereillä ollessaan ei ole hetkeäkään paikallaan. Inka on nimeltään, mutta minä ja vanhempi poikamme annettiin lempinimeksi "killi", kun se sopii mielestämme kissalle hyvin. Tuleehan niitä lempinimiä lisääkin, kunhan vielä kasvaa.



Tämä alempi kuva oli varmaan yksi kymmenestä, jossa oli hetken paikallaan. Niin kiinnostunut tietokoneestakin, että jatkuvasti olisi näppäimistön päälle änkeämässä. Tietysti sekin kiinnostaa, kun sormia niin äkkiä näpytellään.( Minä nyt en osaa 10-sormijärjestelmällä kirjottaa, mutta lapset kyllä osaavat.)Ei sillä vielä noin kirkkaanvihreitä silmiä ole, kamera on muuttanut.



Tässä joku harmaakarhu kellistynyt kukkapenkkiin. Tämä vanhempi kissammehan, Minttu siinä päiväunilla jonain päivänä, kun ei ole satanut. Kyllä on monet kukkaset jyrättyjä tämän kaverin jäljiltä. Mikähän siinäkin on, kun kukkamaat miellyttävät. Olisi niitä nukkumapaikkoja vaikka missä muualla, mutta kait kissatkin sitten tykkäävät kukkasista, niinkuin ihmisetkin.