Tulihan tämä kaulahuivi valmiiksi. Viimeistely kesti muutaman päivän. Mikä siinä olikin niin vaikeaa, etten saanut kostutettua ja laitettua venytykseen. Kun ei sentään ollut kuin muutamasta nuppineulasta kyse eli 2x7 neulaa.Niinkuin tuolla edellä kerroin,  lanka (Hopeasäie Woolase) oli jämälankaa huivista jonka sain valmiiksi ennen vuodenvaihdetta. Tämäkin huivi on Nancy Bushin kirjasta Pitsihuivit neuloen, malli on KIELO. Valmis pituus 110cm ja leveys 20cm. Painoa 38g ja tähteeksi jäi 120cm langanpätkä. Tulee jokukin lanka käytettyä loppuun ettei jää jämiä.

Tässäkin oli noita nyppyjä, joita rakastan mutta vieläkään en saa nurjalla neulottua edes 5:ttä silmukkaa yhteen. Käytin taas virkkuukoukkua apuna. Hidastahan se on mutta eipä mulla kiirettä ollutkaan.Tuo toinen pää silmukoitiin kiinni suoraan osaan. Sepä ei mennytkään ihan niinkuin piti. Vaikka kuinka monta kertaa aloitin ja taas peruutin. Ymmärsin kyllä ohjeen että miten silmukoidaan mutta kun ei niin ei. Tein sitten omalla tavallani ja kyllähän se jäljessä näkyy ettei se oikein ole. Annoin itselleni luvan tehdä väärin että saan pois käsistäni. Eikä se sitäpaitsi näy kaulassa ja tuskin kukaan paitsi mallin suunnittelija huomaavat eroa. Vaikka itselleni vähän suutuinkin ei se yhtään auttanut.

Glada Vappen vaan kaikille ja kiitos hirveesti edellisen kommentoijille. Jos ja kun en varmaan ole ehtinyt kaikkia henk.koht. kiittämään.