Tämän tunnustuksen sain virveriikka-bloginpitäjältä Aulilta jo kohta pari viikkoa sitten. Olen samaa mieltä kuin moni muukin että Aulin blogi on mahtavan ihana.Kun olen tässä tietokoneen käytössä niin tumpelo, että kaikki linkitys on vaikeaa, olen kurja, enkä jatka eteenpäin. Siksikin kun on niin paljon ihania blogeja joita seuraan ja moni on jo maininnan saanutkin. Olen huono keksimään itsestäni kirjoitettavaa ja hidas. Voin senkin ajan käyttää neulomiseen.

Tuo mittarilukema sensijaan näyttää kohta suurta tasalukua, kiitos siitä kuuluu monelle. Laitetaanpa arvonta käyntiin, vaikka noin viikoksi. Ei tarvitse bongata sitä tasalukua enkä vaadi mitään erityistä. Kunhan nyt jotain kommentoitte.

Yhdeksi palkinnoksi ajattelin lahjoittaa ne ekat Kainuunkukkasukat, ovat noin kokoa 38, itselleni liian lyhyet.Toiseksi keksin jotain muuta jos tulee paljon kommentteja.

Nuorempi tyttömme lähtee ensiviikolla Skotlantiin leirikouluun ryhmänsä kanssa. Vanhempi tyttö lähetti s-postia Turkista että hyvin menee ja lämmintä on.