Niin tohkeissani päättelin tänään niitä tytön kämmekkäitä, että olisi saatu kuvattua. Ensin oli liian aurinkoista ja sitten liian pimeää, mustaa kuvata.

Tuli kuitenkin tuo omenahillon keitto iltasella ja niinpä emme ehtineet, joten jäi kuvaamatta eikä niistä nyt tässä enempää. Tässä kun pari päivää on tuullut oikein kovin, niin omenat alkoivat pudota oikein urakalla alas. Päätettiin sitten, että otetaan loputkin, etteivät kaikki kolhiinnu. Tuo Valkeakuulas kun valmistuu niin äkkiä ja ovat kohta jo liiankin jauhoisia. En ole keittänyt omenahilloa moneen vuoteen, joten nyt oli jo aika ryhtyä toimeen. Sopivia lasipurkkeja ei meinannut olla tarpeeksi. Niitä kun aikansa säästää ja vie sitten lasiroskikseen, niin heti olisi tarvetta.

Sukan neulonta on sekin niin alkutekijöissään, että pari senttiä eli resorin verran on neulottu. Eipä ole siinäkään vielä näyttämistä.

Se flunssa sitten vaan melkein kaatoi eilenillalla, oli niin paha olla. Nyt on nenä niistämisestä niin rikki sekä ulkoa, että päältä. Täytyy yöksi vetästä jotain rasvaa tuohon nenänpieliin, ettei vallan rekkalaiseksi tule.