Meidän koululaisilla on tälläviikolla hiihtoloma ja niinpä suunnistin tyttöjen kanssa tänäaamuna Turkuun. Kävimme Manhattanin ja Länsikeskuksen kirppareilla. Löytyihän sitä ostettavaa molemmista 45 euron edestä, siis yhteensä meni 90 EUR. Tyttöjen osuus oli suurempi, minä löysin lankaa muutaman euron verran.

 Joitain pieniä nyyskäyksiä mohairin tapaista ja yhdessä pussissa oli 2 kerää sitä nauhalankaa, josta minäkin olen kummitytölleni neulonut kaulaliinan. Se oli mielestäni edullinen ostos, kun oli sentään 50% merinovillaa ja 50 akryyliä. Nämä 2 kerää maksoivat vain 2 euroa. Väri oli sinisen eri sävyjä, ei siis ollenkaan mun väriäni, mutta tytöilleni varmaan käy. Tai sitten myyn jollekin, joka tykkää sinisestä.

Meidän tytöt on siitä kivoja, kun niille välttää kirpputorivaatteet. Ei olla moneen vuoteen käyty kauppojen alennus- eikä muissakaan myynneissä. Kun euron ja kaksikin maksaa jostain puserosta tai housuista ja ne on vielä hyvännäköisiäkin, niin ei harmita, vaikka olisi yhden kerran päällä. Kenkiäkin löytävät aika useasti ja vieläpä nahkaisia.

Kävinpä osallistumassa kyselyyn sivulla  noopausi, käy sinäkin joka luet tätä. Hienot palkinnot odottavat.

(Täytyy myöntää, että pystyn ompelemaan, jos jotain erikoista ja hienoa tarvitaan, mitä ei löydy kaupasta.)

Käsityökirjoja haeskelin, mutta muuta en nähnyt kuin yhden ruotsinkielisen pitsinvirkkauskirjan, aika ohut ja maksoi jotain 6,80 euroa. En ostanut, kun oli enimmäkseen noita kapeita lakananpitsiohjeita.