...käsityö valmistui tässä illalla ja oli heti jo käytössä vanhemman tyttöni päässä. Tässä päänmallina tupperin purkki, kun se siihenkin hyvin sopi. Malli on sama millä olen näitä baskereita neulonut. Yhdistin tässä kahta ihanaa lankaa, angoraa ja merinoa. Neuloin siis kahdella langalla. Merino on luonnon- ja angora taas puhtaanvalkoista. Ei siitä hassumpi tullut vaikka eivät samaa valkoista olleetkaan. Merinot (2kerää) ostin syksyllä Tampereen messuilta Tapion kaupasta. Nämä angorat paikallisesta toisesta lankakaupasta. Kävi siinä niin, että kaupassa näytti mun silmiini se angora luonnonvalkoiselta, mutta kotona se olikin puhtaanvalkoista. Päätin ottaa riskin ja koittaa miltä ne yhdessä näyttävät. Eipä mielestäni kovin paha ja tyttöni hyväksyi.

Painoa baskerille tuli 69g. DROPS:n Baby Merinoa meni vähän vajaa 50g:n kerä ja katian Angora Extraa pari grammaa yli yhden 25g:n kerän.

Lähdettiin iltalenkille siinä kello 19, kun oltiin koko päivä oltu sisällä. Pakkasta alkoi olla 15 asteen pintaan. Muita ihmisiä ei paljon näkynyt, raketteja jokunen siellä täällä. Ajattelin että jos alkaa nukuttaa ennen vuodenvaihdetta, niin menen nukkumaan. Olen nimittäin ihmetellyt kun jo kolmena yönä olen herännyt tasan tarkkaan 1.30 ja viimeyönä en saanutkaan heti unta. Nyt illalla se selvisi, täysikuuhan se valvottaa.

Kaikille lukijoilleni toivotan mukavaa juhlintaa ja alkavaa Uutta Vuotta 2010.