Nyt on minunkin huivini valmis, vaikka tuo päättely kesti iän ja kaiken. Alkuun kokeilin sitä virkattua reunusta, mutta tein sitten kuitenkin neulontaversion. Taisi mulla tulla pari kerrosta enemmän sitä ainaoikeaa, mutta ei haittaa kun tuli muutenkin vähän pienempi versio kuin muilla. Otin kaksi kuvaa, huivi pitkällään ja pystyssä.



Tämä sisällä maton päällä otettu on oikeampi väri. Laitoin vaan tuonne uloskin, kun pysyy tuossa seinällä ilman mitään pidikettä. Näkyy paremmin se, että kuinka röyhelöinen tuo reuna on.



Luulin ensin, että tuli aika kirppu, mutta kun näytin rautaa ja kosteaa rättiä, niin suurentuihan se ihan silmissä. Korkeus siinä 75cm ja yläreunan leveys 160cm. En sitten pingoitellut mitenkään, kun oli niin kiire tänne esittelemään. Lankaa meni 110g, eli vähän toisesta vyyhdistä jouduin ottamaan. Tuo päättely vei sen 10g ja onhan mulla tuota samaa väriä monta vyyhtiä, että pystyn käyttämään tämän vähänaloitetunkin.

Puikot oli 4:n suorat bambut ja niillä pärjäsin loppuun asti. Tosin tuohon ainaoikein reunukseen vaihdoin sitten numeroa suuremmat suorat puikot. Päättelyssä oli apuna 6:n sukkapuikko. Kun olen vähän tämmönen kireä tyyppi, niin ajattelin, että ei sitten vaan tule liian tiukka reunus, eikä tullutkaan.

Kiitos vaan kovasti Lankakomeron Päiville, tämmöisistä minä tykkään.