Viimeinen pari uunista ulos eli tälläerää viimeinen sytomyssypari. Kuvaus ei ole ihan viimeisen päälle mutta kun myssyn sisällä on oikea pää, niin näyttää ehkä paremmalta kuin tuossa pöydällä latteana.



Tuo vaaleanpunainen on niistä Susun lahjoittamista langoista. KATIA ISIS; 68% puuvilla ja 38% viskoosi. Aloitin taas omaan tyyliini päälaelta että pystyin lopettamaan sitten kun lanka loppui. No loppuihan se vähän liian aikaisin. Eipä hätää, katsoin omista varastoistani ja löytyi melkein samanväristä. Koostumuskin oli ihan sama. Tuo resorireunus on siis sillä tehty.



Jotain pussia penkoessani sattui käteeni oikein inhokkilankaa, ruskeaa. Olen tämän saanut ja vyöte puuttuu. Olettaisin sen olevan kuitenkin 100% puuvillaa. Mallikin löytyi aika kivuttomasti kun selailin tuota LESLEY STANFIELDIN neulemallit-kirjaa. Katsoin vaan että silmukkamäärät täsmäsivät. Päälaelta aloitettu ja resorireunus tuli melkein kuin itsestään kun kaventelin liikoja silmukoita pois. Vaikka ruskea ei tosiaan kuulukkaan mieliväreihini, niin tämän myssyn olisin kyllä voinut päähäni laittaa. Jotenkin tykästyin tuohon mallikuvioon.



Tässä vielä koko kaarti eli kaikki 5 myssyä jotka ehdin saada tähän Ystävänpäiväsytomyssytempaukseen. Tulipas pitkä yhdyssana. Ihan mukavia nämä tempaukset. Kun muuten olen hidas tekijä niin aina sitä jotain valmistuu kun kampanjan loppumispäivä häämöttää. Kiva on myös seurata toisten osallistujien myssymalleja ja saada niistä jotain itselleenkin.