Tänään illansuussa palasimme, minä ja nuorimmaiseni 4 päivän lomaselta. Äkkiä se muutama päivä kuluu, kun eka ja viimeinen päivä menee aina matkustamiseen, vaikka kuinka lähellä laivasatamaa asuisi.

Torstaina aamusella lähdettiin ja ilma oli suotuisa koko ajan. Olen käynyt Pärnussa viimeksi vuonna 2003, joten olihan se vähän muuttunut niistä ajoista. Meillä oli majapaikkana pieni hotelli vähän matkan päässä keskustasta, noin 1km. Eihän siellä pitkä matka ole mihinkään, kun jalkaisin pystyy liikkumaan. Ihana kävelykatu keskellä ja se oli mielestäni laajentunut viimekäynnistä. Turisteja ei vielä näin kesäkuun alussa ollut liikaa, joten ei ollut tungosta missään.

Tiedustelin ennen matkaa eräältä taannoin  siellä käyneeltä bloggaajalta lankakauppoja. Löytyihän niitä sitten peräti 3 kpl, joista yksi oli tuttu jo siitä edellisestä reissusta. En jaksanut vielä tänäiltana kuvata saalistani, mutta jos huomiseksi saisin kuvaakin aikaiseksi. Yritin pitää pään kylmänä, mutta ei ihan onnistunut.

Ideoita sain moneen käsityöhön, kunhan vaan pysyisivät mielessä. Paras oli pellavalangasta virkattu pienilierinen hattu, jossa oli vielä koristeena virkattuja värillisiä kukkia. Sellaisen tekaisen heti kunhan muilta kiireiltäni ehdin. Se ei ole kuumakaan, kun virkkaa harvan ja saa likaiset hiukset piiloon, kun tulee äkkilähtö johonkin. Tuulisella ilmalla hiukset tahtoo olla vaikka miten , niin sitten ei haittaa, kun laittaa hatun päähän, niin pysyvät paikallaan.

Jatkoa seuraa jos ei heti huomenna, niin lähipäivinä kuitenkin.