Ai että mä olen itteeni tyytyväinen. Nyt tuli villatakista "tosi" sopiva eli lihomiselle ei ole varaa. Mallinhan löysin vuosi takaperin SipinSilmukat-blogista ja se oli menoa se. Olenpahan juuri viimevuonna huhtikuun toinen päivä esitellyt ekan version "nyttemmin puretusta" villatakista.

Ulkona otettu kuva, valkoinen hanki imaisi värit, mutta kuvitelkaa kaikki kirkkaampana, niin on oikeat sävyt.

Edit. Uusintakuva kadonneen tilalle otettu elokuussa 2012. Värit edelleen hailakat.Käytin melkein kaikki samat langat jotka olin purkanut, paitsi joitain lyhyempiä jätin käyttämättä. Kun lyhensin mallia yhden kuvion verran, niin piti laittaa se leveyteen. Jos en olisi niin tehnyt, kaikki langat ei olisikaan riittäneet. Onneksi hihat välttivät purkamisen, olivat vieläpä sopivan pituisetkin.

Painoa villatakille tuli melkein sama kuin ekalle versiolle. Punnitsin nyt valmiina nappeineen kaikkineen, 536g.

Neuloin kirjoneuleosan 3:n pyöröillä ja etureunat ja kaulusosan 2½:n puikoilla. Sitten niitä langanpätkiä päättelin koko ajan neuloessa. Kyllä tuntui mukavalta lopussa kun se homma oli tehty aikanaan.

Tämä on mallina semmoinen, että minä oikein himoitsen vaikka jossain kohdin olivat langat niin sykkyrällä kuin olla voivat. Ei siinä montaa riviä ole missä 3 lankaa kulkee samanaikaisesti, muuten suurin osa neulotaan kahdella värillä kerrallaan.

Tuo mittari pyörähtää varmaan tänäiltana yli lukemansa mutta jatketaan arpomista vielä vaikka huomiseen. Siis arvontakommentit tuohon edelliseen kirjoitukseen.