Eilenillalla vihdoin pääsin aloittamaan seuraavaa huivia. Kyllä siinä mallin etsinnässä menikin aikaa. Lanka oli valmiina ja meinasin siitä salomoninsolmuilla aloittaa. Jonkun silmukan virkkasin ja päätin etsiä toisen mallin. En osannut näin ohuesta langasta niitä solmuja vääntää. Tämäkin huivi tulee vanhemmalle tytölleni.


Olin niin täpinöissäni eilenillalla, etten meinannut malttaa nukkumaan mennä ollenkaan. Kuvasin tuota alkua tänään ulkona, laitoin hangelle mustan kankaan ja tämän siihen päälle. Ilman salamaa päivänvalossa tuli langan värikin melkein oikein. Mulla tuo kuvaustaito on vielä niin alkutekijöissään, mutta tämän sain mielestäni onnistumaan.

Tämä lanka on mohairia ja puikkosuositus joku 2,5, mutta otin 4:n puikot, että tulee vähän näyttävämpää. Kyllä on tänään jäänyt moni työ tekemättä, kun olen niin ahkerasti yrittänyt neuloa. No, iltapäivällä piti leipoa laskiaispullia lisää, kun sunnuntaiset loppuivat ja lapset pyysivät.  Seuraavaksi lupasin leipoa pullaa juhannukseksi, kun on nyt niin useasti pitänyt tehdä pullia. Täyttämisen jätin  huomiseen, etteivät syö itseään kipeäksi näin iltasella.

Tuohon reunaan on tarkoitus vielä neuloa reunus erikseen, kunhan saa muuten valmiiksi. Tietäisi vaan minkäverran lankaa säästää sitä varten, kun ei muutenkaan ole kuin 2x25 g:n kerää.