Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Monenmoista arvausta tuli ja melkeinpä suurin osa alakanttiin. Ette vissiin uskaltaneet ehdottaa mitään suuria kilomääriä, paitsi muutamat jotka olivat oikeilla jäljillä. Kaksi lupasin palkita ja nämä kaksi ovat: Piironki, joka arvasi määrän jetsulleen oikein ja toinen nappistelua, joka arvasi seuraavaksi lähimmän määrän. Voittajiin otan yhteyttä s-postitse ja tiedustelen heidän mieltymyksiään valita villa- tai puuvillalankaa palkinnoksi.

Vaikeaa se olikin noin kuvasta arvata kun en itsekään arvannut vaikka niitä lankoja liikuttelin useasti hakiessani jotain tiettyä lankaa.

Niin,  se kilomäärä meinasi unohtua mainita, 50 kg on semmonen tasaluku minkä sain tulokseksi punnitessa. Onhan siinä lankoja, mutta on sitten jotain mitä jättää lapsille perinnöksi, edes niitä.

Nyt siis alkoi Lapaskuu ja minäkin sain jo kintaat alulle, 2cm neulottu vartta. Pääväri on musta, mutta muista väreistä ei ole vielä hajuakaan. Siis kirjokintaat on tulossa, kun noita lankanupuloita pitäisi saada vähemmäksi.