Nyt on sukkia oikein tuplaten esiteltäväksi. Ekat ovat mieheni yösukat, joita salamyhkäisesti neuloin ennen joulua, kun hän oli töissä. En niistä voinut kirjoittaakaan saatikka kuvaa laittaa kun tiedän hänen seuraavan kirjoitteluani.
Step-langasta neuloin 2½ puikoilla ja lankaa meni 63 g. Raidat meni tasan kun otin solmukohdasta eli toisen sukan alusta muutaman metrin lankaa pois.Kehuin omia Step-sukkiani tuossa taannoin, että kestivät päiväkäytössä puoli vuotta kävellä tuvan lattialla, ennenkuin tuli reikä. Saapa nähdä kauanko miehelläni kestää yökäytössä.Nämä joulusukat valmistuivat sitten joulupäivänä ja heti koekäytin vähänaikaa. Olen tottunut ohuisiin villasukkiin, niin tuntuivat kuumilta kun tuo valkea lanka on 100% villaa ja punainen on Maijaa. Painoa tuli 98 g ja niin tasan eli molemmat sukat painoivat yksinään sen 49 g. Vaikka jälkimmäinen sukka oli hivenen tiukempi kuin tuo ensimmäinen. Lyhensin vartta kun ohjeessa olisi ollut pidempi. Enkä muutenkaan jaksanut ohjetta lukea senvertaa, että olisin kantapään tehnyt niinkuin ohjeessa luki. Kuviot sentään tein niinkuin oli piirroksessa. Kärjen neuloin valkoiseksi, ohjeen punaisesta poiketen.

Mulla on jotenkin tuosta Maijasta jäänyt semmoinen tuntu, että se on narisevaa vaikka siinä on villaa niinkin paljon kuin 85%. Mistähän moinen tunteeni johtuu?

Muuten tykkään tuosta mallikuviosta, eivät varmaan jää ainoiksi sukiksi. Innoittajani oli siis MammaMyy. Hänkin oli ilmeisesti vähän tehnyt muutoksia omiin sukkiinsa.