Sain kuin sainkin kuvattua äsken matkalta tuomani lankamäärän. Sitä kun on hamsterin vikaa, niin pakko ostaa vaikka vähänkin. Tuo kartiolanka (n. 1kg) on pellavaa, aika ohutta, väri on vähän liian oranssi. Myyjä sanoi, että voi koneellakin neuloa, kunhan nyt käsinkin. Vyyhtilangat ovat villaa, nuo reunimmaiset merinoa ja edessä oleva koirankarvalankaa, ei tietysti kokonaan.



Sitten piti ostaa jo viimekesäistä tuttavuutta, ihan ohutta merinolankaa. Tähän olen tykästynyt, vaikka se on hidasta neuloa, kun on niin ohutta. Ajattelin ottaa valkoista, jos vaikka minuunkin iskisi värjäyskärpänen.



Keskellä sitä liukuvärjättyä vironvillaa, jospa minäkin yhden sellaisen huivin saisin aikaiseksi. Reunoilla taas jotain ohutta konelankaa, villaa sekin. Oli siellä liikkeessä neulottu yksi niin ihana Haapsalu- huivi tuosta ohuesta konelangasta.



Löysin minäkin tällaisen kinnasmalliesitteen, tämä oli minun mieleiseni. Oli siellä muutama muukin, mutta eivät kiehtoneet minua. Tällainen saalis tälläkertaa.



Lankojen ja esitteen alla olohuoneen matto, jonka kudoin viimesyksynä kansalaisopistossa. Erivärisistä villalangoista kudottu ja tein siihen käsin ompelemalla tuollaisia koristeita, kun oli muuten liian yksitoikkoinen.