Aloitin minäkin nyt Buzzadorina ja hiukan on hakusessa koko homma. Ensimmäinen tuote josta siis buzzaan on Nestlé FITNESS Täysjyvämysli. Täältä enemmän tietoa asiasta.Makuvaihtoehtoja on kolme: Paratiisin hedelmät, Pähkinäpyörre ja Suklaataivas. Hain paketin tänään postista ja siinä oli omaan maisteluun kaikkia noita yksi kappale ja ystäville maisteltaviksi viisi pakettia tuota ekaksi mainittua.

Maistelin jo itse Paratiisin hedelmiä ja kyllä niitä söi. Siis mieluummin kuin karamelleja. Terveellisiähän nämä tuotteet ovat kaikinpuolin. Päivittäistavarakaupoista kautta maan näitä voi ostaa. Olen vaan niin vannoutunut kaurapuuron ystävä kera pakastemarjojen että saas nähdä miten ämmän käy.

Näistä tuotteista täytyy tehdä raporttia jo Juhannukseksi, mutta tuli vähän pahaan aikaan kun lähden huomenna reissuun. Jää viikko aikaa maistattaa ystävillä, sitten kun olen palannut kotiin takaisin.

Nyt on käsitöiden teko ollut hyvin vähäistä. En tiedä mihin se aika on karannut. Minä olen tänä keväänä kärsinyt tuosta siitepölystä tosi pahasti.