Nämä tossut olivat olleet tehtävien listalla jo ainakin 2 vuotta. Se vaati jonkunmoista potkua eli tässä tapauksessa Eilan blogissa esitellyt valmiit tossut.Näinkin yksinkertaiset neulottavat meinasivat tehdä tenkkapoon. Siinä sitä taas oltiin sen mun lukemisen ymmärtämisen kanssa. Ajattelin jo luovuttaakin tuon alun mustan jälkeen ja suunnistaa Susun luo apua pyytämään mutta sitten vaan päätin selättää mallin. Tuo etuosan lisäyskohta siinä taisi eniten tökkiä.

Ihan helppoahan se neulominen oli kun alkuun pääsi. Pelkkää ainaoikeaa, ehkä liiankin helppoa. Olen niin tottunut noihin monilankaisiin kirjoneuleisiin, että ne tuntuu helpommilta kuin yhdellä ja kahdella langalla neulomiset.

Sitä tässä vaan mietin, että pohjan kohta olisi pitänyt neuloa kaksinkertaiseksi kun siinä kulutuskin on kaikkein suurinta. Tämä tuli mieleeni vasta kun ompelin takasaumaa kiinni. Jos toiset teen, niin niissä laitan pohjan vahvemmaksi.

Toisaalta oli mukava saada jotain valmiiksi nopeammin kuin hitaammin.

Mistähän saisi inspiraatiota aloittaa joulun valmistelu. Taidan tämän flunssan varjolla armahtaa itseäni koko hösäämisestä. Olen minä jo vähän ajatellut...siivoamista.